Ljusfolket


 

Haller pa att lasa en bok som heter: Ljusfolket. Har bara last halva boken men den ar verkligen jatte intressant, Benny har en harlig teori om vad som hander efter doden, kanske vet han till och med sanningen vilket jag hoppas pa (:

sahar star det om boken:

En oumbärlig handbok till liven efter detta! I sin bästsäljande självbiografi Överlevaren berättade han om sin tragiska uppväxt och om hur han fick den mediala gåva som skulle komma att förändra hans liv. I sin nya bok tar Benny Rosenqvist oss med på en resa till andra sidan en plats fylld av kärlek och ljus. Alldeles för många av oss låter rädslan styra våra liv. Vi är rädda för att aldrig hitta kärleken, rädda för att välja fel jobb och fullständigt livrädda för att dö. Vissa av oss är så rädda för döden att vi inte vågar leva livet fullt ut. Med sin tredje bok, Ljusfolket, visar författaren att det faktiskt inte finns något att vara rädd för. För livet tar inte slut när vi dör. Våra själar lever vidare på andra sidan och när vi är redo återföds vi till jorden för att skaffa oss ytterligare erfarenheter och växa som människor. Som läsare får du här veta mer om din egen “livsplan” som du utformar redan innan du föds! – och om hur det vi kallar “intuition” i själva verket kan vara viktiga budskap från din himmelska guide. Följ med på en resa bland änglar och onda andar, tvillingsjälar och utomjordingar – en resa till andra sidan!

I really enjoy reading this swedish book called “Ljusfolket” It’s about what happens after this life. (:

Advertisements

About Zandra

Born in Sweden in 1990. Studies Photography in NYC
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ljusfolket

  1. Elin har berattat om denna! Vill lasa den:) Kan du ta med till NY kan jag lasa den nar jag kommer tillbaka:)

    • Zandra says:

      tankte overaska elihn med en 🙂 sa da har ju hon latt last klart den nar du ar tillbaka sa kan du lana den 🙂 eller vada, har elihn redan last den??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s